FLEMMING "ELVIS" LIND er Helsingør´s svar på Elvis og han synger i Medborgerhuset Egedal, lørdag den 5. maj kl. 19.00, Egedalsvej 2 i Kokkedal. 

Sange af Jaques Brel, Charles Aznavour og andre franske profiler fortolkes med stor indlevelse, passion og stor musikalitet, når Nivå Amatør Teater har besøg af Anja Brink & Lars Grand lørdag den 26. maj 2018.

Berleburgklubben i Fredensborg har været på tur til Bad Berleburg ved den årlige Schützenfest, der blev holdt den 29.juni - 4. juli 2017.

Det var en stor glæde for Kulturelt Samråd, at man også i år kunne uddele en Inte-grationspris her i Fredensborg Kommune. Integrationsprisen, som foruden æren er på 10.000 kr. er doneret af COLOPLAS AS.

Kulturelt Samråd i Fredensborg Kommune har konstitueret sig efter årets repræsentantskabsmøde. Bestyrelsen blev forstærket med et nyt medlem, Michael Thorsen, formand for Nivå Musiklaug.

Hvorfor har mange politikere en tyrkertro på, at enhver indrømmelse vil gøre ubodelig skade på deres politiske karriere eller troværdighed?