Kom til digitale naturmøder i Fredensborg Kommune

Klima og natur står stadig øverst på verdens dagsorden - selvom Covid-19 i foråret 2020 chokerede hele verden, væltede alle planer og rettede alles bekymring mod at begrænse smitten fra den ukendte virus.

Hvor det før var naturligt at samles mange mennesker for at diskutere fælles anliggender, må vi nu mødes på digitale platforme, når vi vil drøfte, hvordan vi tager vare på klodens fremtid og afværger truslerne mod polernes is og arternes mangfoldighed. 

Art-Now2020 august udstilling på Humlebæk Bibliotek
den 8. august - 28.august.

Art-Now er en kunstnersammenslutning som har arbejdet sammen siden 2016.

Kære medlemmer af Humlebæk Kunstforening, Fredensborg Ny Kunstforening og Kulturelt Samråd Fredensborg
 
Vi vil gerne gøre jer opmærksom på at Galleri KulturStationen åbner. 
 

Springtime...

...er en af de sange som Nivå Musiklaugs Kor elsker at synge, så hvad er mere naturligt end at fremføre den til forårskoncerten på Nivågård Malerisamling fredag d 27 marts kl 17.00.

 

Fredensborg Kommune og KFI Erhvervsdrivende Fond har nu indgået den endelige aftale om de fremtidige ejerforhold og anlæg af nye veje mv. på de arealer, hvor Fremtidens Nivå Bymidte skal realiseres og hvor Nivå Centeret ligger i dag.

Lørdag den 26. oktober kl 11:00 byder formanden for Fritids- og Idrætsudvalget Bo Hilsted sammen med fire foreninger i Humlebæk, velkommen til motionsløb i Humlebæk, hvor ruten går gennem smuk natur og idylliske bymiljøer.