Kulturelt Samråd Fredensborg 

Billedkunstner Kaare Paludan Seedorff (Født 1954-uddannet på Skolen for Fri og Merkantil kunst 1975)

 

Kaare Paludan Seedorff har igennem mange år arbejdet med oliemaleriet som hans foretrukne medie, det har været spændende for ham at arbejde med, der er jo mange måder at udtrykke sig på, når han står foran lærredet.

 

En del af hans værker er religiøst inspireret og indeholder symbolik for nogle af maleriernes vedkommende. Kaare Paludan Seedorff arbejder også med landskabsmaleri, men det er lige som om, han har perioder med enten figur- og portræt maleri, hvis symbolske momenter han arbejder med her; og så perioder hvor han fokuserer mere på landskabet som hovedmotivet.

Gennem de seneste år har Kaare Paludan Seedorff også arbejdet med fotografi og digitalt maleri, Her har han et utal af muligheder for at udtrykke sig. For alle hans værker gælder det, at han ønsker at drage beskueren ind i et let aflæseligt univers, men ved nærmere eftersyn et univers med dybder, vi lever i en forunderlig verden, som kun kan give stof til eftertanke. Det at arbejde med både fotografi, digitalt

maleri og så traditionelt maleri i olie kan måske virke som en udfordring, fordi man måske ville være tilbøjelig til at foretrække det ene frem for det andet, men Kaare Paludan Seedorff har fundet, at det er dejligt afvekslende periodevis at arbejde med enten traditionelt maleri, digitalt maleri eller fotografi.

Udstillingen åbnes af Rasmus Meyer, ny forstander på Krogerup højskole, og det foregår lørdag den 24. november kl. 11 Humlebæk Bibliotek.

Udstillingen varer til fredag den 14. december.