Kulturelt Samråd Fredensborg 

Peter Vesth har igen i år samlet et nyt og spændende hold af musikere til sin juleturné. Traditionen tro har han sin faste makker Kristian Rusbjerg med harmonika ved sin side og som de nye skud på stammen finder man "Elsborg/Maribo sydfynsk duo.

Elsborg/Maribo kender de fleste nok fra de seneste TV programmer "Sommersang i Mariehaven" . Steffan Sørensen på kontrabas og violin deltog bl.a. sidste år i TV optagelserne "Jul med Peter Vesth og venner" på DK4 og medvirker i adskillige populære folkemusik orkestre.

Begge har de rødder i folkemusikken og sammen er de med til at give dette års juleturné en herlig, folkelig og festlig stemning.

Musikken bliver traditionen tro både med danske og amerikanske jule- og vintersange og selvfølgelig også flere af Peter Vesths klassikere som Veras Vinterven, Julemusen Julius og Kære Marianne.

I år bliver der også præsenteret en ny jule-CD med Kristian Rusbjerg. Udgivelsen kommer til at hedde "Accordion Christmas" og som navnet antyder, er der tale om en instrumental harmonika CD med julemusik, som oven i købet er indspillet i Nashville USA med nogle af de fineste musikere den berømte by kan stille op med.

Der er derfor lagt op til en herlig koncert med dejlig julestemning og god musik.

ENESTE KONCERT: Søndag d. 4 dec. kl. 15.00.


Søn. d. 4. december 2016, kl. 15. (Entré: kr. 180)
Nivå Amatør Teater, Teaterhuset, Kalvehaven 6, Nivå