Nu starter filmklubben Humlebiens sæson 2017/2018. Vi viser 8 film fra september til april for børn i alderen 6-10 år og 11-15 år i Humle Bio. Det koster 170 kr. for hele sæsonen og tilmelding starter torsdag den 24. august kl. 8.00.

Nivå Amatør Teater byder velkommen til efterårs sæsonen 2017 med 2 vildt morsomme lystspil og en festlig julekoncert: Erik Balling´s Lystspil "Nielsen" - Jul med Peter Vesth og venner - Henning Lindberg´s "GLÆDELIG JUL, FRU.MØLLER".

Berleburgklubben i Fredensborg har været på tur til Bad Berleburg ved den årlige Schützenfest, der blev holdt den 29.juni - 4. juli 2017.

Det var en stor glæde for Kulturelt Samråd, at man også i år kunne uddele en Inte-grationspris her i Fredensborg Kommune. Integrationsprisen, som foruden æren er på 10.000 kr. er doneret af COLOPLAS AS.

Kulturelt Samråd i Fredensborg Kommune har konstitueret sig efter årets repræsentantskabsmøde. Bestyrelsen blev forstærket med et nyt medlem, Michael Thorsen, formand for Nivå Musiklaug.

Hvorfor har mange politikere en tyrkertro på, at enhver indrømmelse vil gøre ubodelig skade på deres politiske karriere eller troværdighed?