Mange kender nok bedst Peter Vesth når man nævner sangen Veras Vinterven, med sin guitar om halsen og muntre anekdoter spiller og synger han sine sange med nærhed og en tydelig glæde, der smitter af på publikum.  Efter succes i 2016 vender han tilbage på Nivå Teater 5. december kl. 20.00.

Peter Vesth har igen i år samlet et nyt og spændende hold af musikere til sin juleturné.

Traditionen tro har han sin faste makker Kristian Rusbjerg på harmonika ved sin side og som de nye skud på stammen finder man country duoen Bibbi & Snif samt den dygtige guitarist Henrik Skriver, som også deltog for nogle år siden.

Bibbi & Snif er et af landets mest erfarne, rutinerede og sammenspillede countrybands. 100 vis af koncerter og fester er det blevet til. De har været i heavy rotation på TV Charlie, DK4, P4, P5, lokalradioer og de amerikanske radiostationer har også fået øjnene op for det danske countryband. Men vigtigst er Bibbi & Snif et fremragende liveband.

Peter Vesth er jo især kendt for sine mange fine sange og store hits såsom "Veras Vinterven", "En hel flaske rom", "I en lille olivenlund", "Bare fire linjer" og mange flere.

Kristian Rusbjerg er en af Danmarks største harmonikaekvilibrister og mange kender ham især for sine optrædener i Mariehaven.

Musikken bliver blanding af danske og amerikanske juleklassikere såsom "Winter Wonderland", "Nissernes Vagtparade", "let it snow" og mange flere. De vil blive krydret med Peter Vesth juleklassikere som "Julemusen Julius", "Veras Vinterven" og "Et lille lys"

Så skulle julestemningen være sikret.

Bestil billetterne i god tid

eneste koncert tirsdag d. 5 december kl. 20.00


Tir. d. 5. december 2017, kl. 20. (Entré: 190)
Billetter: 2712 2813 el. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Nivå Amatør Teater, Teaterhuset, Kalvehaven 6, Nivå Info: www.nivaateater.dk