Alle 17 messingblæsere i Fredensborg Brass Ensemble glæder sig til at byde publikum velkommen til Nytårskoncert. Som altid, når ensemblet afholder koncert, har man forberedt sig grundigt.

De musikstykker, der skal spilles, er nøje udvalgte, og mange er arrangeret specielt til ensemblets besætning af den dynamiske dirigent Henrik Madsen, der holder styr på tropperne og også er nytårskoncertens dirigent.

Kom glad og lyt til festlig, og underholdende musik af f.eks. H.C. Lumbye, mød de ”Caribiske Pirater”, flotte soloer med ensemblets højeste instrument piccoloen og det dybeste tubaen. Hvad med musik fra Mozarts ”Tryllefløjten” arrangeret for messingensemble, og når Champagnegaloppen spilles, er det optakten til pausen, hvor der bydes på sprudlende bobler, og dejlig kransekage. Under pausen kan man få en hyggelig snak med ensemblets medlemmer og selvfølgelig også det øvrige publikum.


Nytårskoncerten afholdes i ”Kulturhuset Fredensborg Gl. Biograf” søndag den 21. januar kl. 15.00. Der plejer at være rift om billetterne så køb dem i god til inden koncerten hos Fredensborg Boghandel tlf. 48480173. Billetprisen er kr. 100,-`inkl. traktement.