Første koncert med deres nye dirigent Jesper Holm - Tirsdag d 19 december kl 20 i Teaterhuset i Nivå.

Nivå Musiklaugs Kor måtte i foråret sige farvel til deres fantastiske dirigent, som de havde arbejdet med i 4 år. Det var svært at se, hvordan arven skulle løftes, men ad snirklede veje flyttede en fantastisk kapacitet af en kordirigent til Humlebæk, og Nivå Musiklaugs kor formåede at lokke ham til at overtage den ledige tjans i koret.

Gennem nu 3½ måned har dirigent Jesper Holm arbejdet med koret. Det er ikke længe, men han har alligevel formået at forbedre korets præstation.
Nivå Musiklaugs kor inviterer derfor til deres første koncert med gamle og nye numre både indenfor den brede rytmiske genre, men selvfølgelig også med flere dejlige julesange. Publikum får også mulighed for at være med til nogle fællessange.

Koret har med støtte fra Fredensborg kommune, også inviteret en professionel bassist Morten Lundsby, som sammen med Jesper Holm desuden vil byde på en lille instrumental afdeling.

Der er gratis entre og mulighed for at købe vin, øl og sodavand, så kom og giv julen et af de sidste skub til at blive den dejligste jul længe.