Betty and the Boys og Karen Jønsson

Denne aften vil Betty and the Boys fokusere på Karen

Jönssons musik og tekster, samt den musik Jönsson selv

var inspireret af. (1909-1942).

 

Karen Jönsson var en dansk jazzpianist og sangerinde, som til trods for hendes korte liv nåede Jönsson at skrive og synge udødelige klassikere som `Hvorfor er lykken så lunefuld´, `Han kommer og banker´ og `I aften´.

I 2012 udgav Betty and the Boys trio cd´en Musikken er af Karen Jönsson´ under trioens gamle navn Kristians Ragtime Band. `Musikken er af Karen Jönsson´

hylder Karen Jönssons alsidige og smukke repertoire, et repertoire som hun komponerede og sang gennem sin desværre alt for korte karriere. Betty and the Boys har gennem en årrække arbejdet med Jönssons som en af de danske komponister der sammen med Kai Normann Andersen har leveret unikke sange til den danske sangskat.

Mød Betty (Elisabeth Børch) and the Boys på Nivå Teater søndag d. 10 marts kl. 15.00 Billetter a´kr. 100 på 2712 2813 el. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Info: www.nivaateater.dk 

 

 

 

I 2019 kaster Teaterkatten sig over Dario Fos vanvittige komedie ”Ægteskab på vid gab”. Stykket tager pulsen på det åbne parforhold. Hvordan klarer hustruen sig med mandens mange elskerinder – den ene yngre end den anden?

Er den rigtige løsning skilsmisse, selvmord eller måske at finde sin egen elsker?

Og hvordan håndterer manden, at hustruen har fundet en ny mand, 

hun vil dele tilværelsen med?

Cool, flæbende eller vred??

Dario Fo tager livtag med denne stadigt aktuelle problemstilling 

med store følelser og vittige ordspil.

Eneste forestilling:

Tirsdag d. 26 marts Kl. 20.00 

Billetter à 90 kr. 

på 2712 2813 ​Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.