Kulturelt Samråd Fredensborg 

Kom til digitale naturmøder i Fredensborg Kommune

Klima og natur står stadig øverst på verdens dagsorden - selvom Covid-19 i foråret 2020 chokerede hele verden, væltede alle planer og rettede alles bekymring mod at begrænse smitten fra den ukendte virus.

Hvor det før var naturligt at samles mange mennesker for at diskutere fælles anliggender, må vi nu mødes på digitale platforme, når vi vil drøfte, hvordan vi tager vare på klodens fremtid og afværger truslerne mod polernes is og arternes mangfoldighed. 

 

Fredensborg Kommune har i efteråret 2019 vedtaget en ambitiøs Grøn Politik. Danmarks Naturfredningsforening (DN) i Fredensborg vil fortsat gerne være med til at rejse med-ansvarsfølelse for virkeliggørelsen af denne lokale natur- og klimaindsats. I samarbejde med Fredensborg Kommune og Folkeuniversitet i Helsingør, inviterer DN Fredensborg til seks digitale møder med fokus på Klima, Cirkulær Økonomi og Biodiversitet:

 

Torsdag den 22. oktober: Klima - indledning ved Lars Simonsen, formand for Fredensborg Kommunes Plan-, Miljø og Teknikudvalg

Onsdag den 28. oktober: Klima - indledning ved professor Katherine Richardson, leder af Københavns Universitets Sustainability Science Centre

Onsdag den 4. november: Cirkulær Økonomi, indledning ved Flemming Rømer, formand for Fredensborg Kommunes Infrastruktur- og teknikudvalg

Torsdag den 12. november: Cirkulær Økonomi, indledning ved Annemette Fuglsang, direktør for affaldsselskabet Reno-Syd

 

Onsdag den 18. november: Biodiversitet - indledning ved Lars Simonsen

 

Tirsdag den 24. november: Biodiversitet - indledning ved naturkonsulent Anna Bodil Hald, partner i Natur og Landbrug ApS

-         Alle seks møder foregår i tidsrummet 19:00 – 21:00

-         Som deltager kan du stille spørgsmål og give dine kommentarer

De to udvalgsformænd fra Fredensborg Kommune vil præsentere den grønne politik og stille sig til rådighed for spørgsmål fra mødedeltagerne. Tre fremtrædende klima- og natureksperter vil belyse de respektive temaers aktualitet som baggrund for debatten om den kommunale indsats.

Synes du også, at det er vigtigt, at kommunens borgere engagerer sig i den lokale klima- og naturpolitik? Deltag i de digitale naturmøder og vær med til at gøre debatten levende!

De digitale naturmøder følger op på et velbesøgt offentligt natur- og klimamøde i november 2019, som DN Fredensborg afholdt i samarbejde med Krogerup Højskole.

Et fysisk opfølgningsmøde, der skulle have fundet sted i maj 2020, måtte aflyses pga. COVID-19. 

Møderne gennemføres på platformen Zoom.

Send mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med dit fulde navn, så modtager du deltagerinformation.

Du kan læse mere på DN Fredensborgs hjemmeside, https://fredensborg.dn.dk  

Hvis du vil vide mere, ring da gerne til Niels Hald på tlf. 49 14 61 60

Danmarks Naturfredningsforening i Fredensborg

Folkeuniversitetet i Helsingør