Efter 3 års pause er det os en glæde igen at kunne byde Schwanzen Sänger Knaben velkommen på scenen i Nivå søndag den 11. december 2016 hos Nivå Amatør Teater.

De tre sangglade juleengle synger en buket af velkendte julesange, iblandet historier om liderlige julemænd og juleorgier på slottet. Det hele er iført frække nisse- og englekostumer og løse håndled og tilsat skønne trestemmige juleklange med en duft af rødkål og flæskesteg.

De benytter sig ligesom Ørkenens Sønner af, at alt kan synges, bare de vokale harmonier og det sceniske udtryk er i orden og de har efterhånden opbygget et trofast og meget blandet publikum i nordsjælland.

Schwanzen Sänger Knaben synger skøn a capella sang, piftet op med lir og lummerlige løjer. De medvirkende er Ole H. Christiansen, Bent Jacobsen og Brian Grønbæk

Tag familien, vennerne eller kæresten i hånden og nyd to timers vanvittig og forrygende underholdning. En enestående chance for at komme i julestemning!

Det foregår søndag d. 11 dec. kl. 16.00 hos Nivå Amatør Teater, Kalvehaven 6 i Nivå

Billetter a´kr. 150 på 2712 2813 eller på mail - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Info: www.nivaateater.dk