Kulturelt Samråd Fredensborg 

Alle kan være med til at bestemme, hvem der den 20. maj skal beløn-nes med Coloplasts og Kulturelt Samråds integrationspris på 10.000 kr.

Det kan være nødvendigt med en hjælpende hånd, når der skal skabes dialog mellem mennesker med forskellig baggrund, forskellige interesser eller et uens syn på tilværelsen. Ligegyldigt om dialogen skabes i sportens verden, i de kulturelle foreninger eller andre steder, er der næsten altid en ildsjæl med indsigt, smidighed og gå-på-mod, som har været afgørende for den første kontakt og for at fastholde kontakten. Hvem er den ildsjæl, forening eller gruppe, som det seneste år har lyst klarest i Fredensborg Kommune og altså har bidraget mest til at forene på tværs af forskellene?

Det får vi et svar på, når årets prismodtager hædres under Kokkedal Kulturfestival lørdag den 20. maj. Igen i år er Coloplast sponsor af Inte-grationsprisen på 10.000 kr., som overrækkes af borgmester Thomas Lykke Pedersen.

Men først skal modtageren af de 10.000 kr. og hæderen findes. Derfor spørger vi alle Fredensborg Kommunes borgere: Hvem er den ildsjæl, forening eller gruppe? Alle, der har et bud på, hvem der skal modtage den store lokale Integrationspris, opfordres til at skrive minimum 5-6 linjer – gerne flere – med deres begrundelse, og sende dem ind via www.kultureltsamraad.dk

Seneste frist for at indlevere sit bud er torsdag den 2. maj. Derefter vil priskomiteen træffe det endelige valg mellem de nominerede.

Priskomiteen består af:

Christoffer Quist Weesgaard, Corporate Responsibility Manager, Coloplast AS.
Ibrahim Rashdan, Foreningen For Kulturelle Projekter
John Sylvester, Kulturelt Samråd
Niels Hald, Kulturelt Samråd
Lars la Cour, Idrætsrådet
Helle Lisberg, Flygtningevenner Fredensborg
Lene Zeidler Gad, Medborgercenteret Nivå Bibliotek

Nærmere oplysninger: John Sylvester, telefon, 4919 1990 eller 2329 5090.