Nivå Musiklaugs Kor har efter mange års pause genoptaget en tradition med at invitere korsangere fra hele hovedstadsregionen til en spændende kordag med en af Danmarks fantastiske kordirigenter. 

I år er det således multitalentet Jakob Høgsbro. Jakob er både kordirigent, komponist, saxofonist plus en masse mere og mange vil sikkert kende ham fra store projekter med musikskolerne i Fredensborg og Hillerød.

Som han selv skriver på sin hjemmeside: ”Det spændende for mig er alsidigheden: Som dirigent, saxofonist, komponist, stævneleder og teambuilder er der mange bolde i luften. At bringe energi, dedikation og engagement ind i hvilken som helst musikalsk opgave, og samtidig få et smukt, spændende, struktureret og musikalsk resultat ud af det, er mit varemærke.”

Der vil være godt 90 korsangere, som kommer til at nyde godt af Jakobs arbejde gennem en hel dag, hvor der udelukkende skal arbejdes med hans egen musik og arrangementer. Bl.a vil der være helt ny musik skrevet til Sigurd Barrets nye Danmarkshistorie for børn.

Arrangørerne vil gerne dele sangglæden med publikum, så derfor bliver dørene åbne så alle kan få dele en spændende og dejlig oplevelse af en lille koncert, eller måske bliver det en åben prøve, hvor det store kor vil synge de sange som de har arbejdet med, plus der vil være en lille ren instrumental afdeling med Jakob og de to fantastiske musikere som også vil akkompagnere kæmpekoret.

Arrangementet finde sted på Espergærde Gymnasium, lørdag d 1 april, og kl 16.30 optrædes der for publikum.
Vivi Lønborg Andersen, som er leder af projektet, håber der kommer rigtig mange, som vil dele den energi der helt sikkert vil stråle ud af alle sangere denne eftermiddag.

Se evt mere om Jakob Høgsbro http://www.jakobhogsbro.dk hvor der også er pressebilleder.