Vi skal bruge vores møller

I Fredensborg Kommune har vi to velholdte møller, der med hjælp af Kommunen kom igennem trængselstiderne efter finanskrisen med et vist forfald på grund af manglende vedligeholdelse.

Heldigvis fandt vi midlerne til at bevare Karlebo Mølle og Højsager Mølle, for ud over den æstetiske værdi, de rummer, er der også god historisk viden at hente, når man ved lidt om deres oprindelse.

Kom til digitale naturmøder i Fredensborg Kommune

Klima og natur står stadig øverst på verdens dagsorden - selvom Covid-19 i foråret 2020 chokerede hele verden, væltede alle planer og rettede alles bekymring mod at begrænse smitten fra den ukendte virus.

Hvor det før var naturligt at samles mange mennesker for at diskutere fælles anliggender, må vi nu mødes på digitale platforme, når vi vil drøfte, hvordan vi tager vare på klodens fremtid og afværger truslerne mod polernes is og arternes mangfoldighed. 

Efter en længere nedlukning er vi i Humlebæk Kunstforening glade for at kunne invitere til åbning og fernisering i forbindelse med udstillingen med Anthony Crossa.
Forstander på Krogerup Højskole Rasmus Meyer holder talen ved ferniseringen.

Art-Now2020 august udstilling på Humlebæk Bibliotek
den 8. august - 28.august.

Art-Now er en kunstnersammenslutning som har arbejdet sammen siden 2016.

Kære medlemmer af Humlebæk Kunstforening, Fredensborg Ny Kunstforening og Kulturelt Samråd Fredensborg
 
Vi vil gerne gøre jer opmærksom på at Galleri KulturStationen åbner. 
 

Springtime...

...er en af de sange som Nivå Musiklaugs Kor elsker at synge, så hvad er mere naturligt end at fremføre den til forårskoncerten på Nivågård Malerisamling fredag d 27 marts kl 17.00.